MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Rozbudowa monitoringu w Bydgoszczy. Kamery pojawią się na kolejnym skrzyżowaniu

Rozbudowa monitoringu w Bydgoszczy. Kamery pojawią się na kolejnym skrzyżowaniu

Powstanie Opolska Rada Seniorów. Można zgłaszać kandydatów

Powstanie Opolska Rada Seniorów. Można zgłaszać kandydatów

Polecamy

Kierująca seatem uderzyła w słup sieci energetycznej

Kierująca seatem uderzyła w słup sieci energetycznej

Poważny wypadek mistrza świata w Polsce. Dwa helikoptery w akcji

Poważny wypadek mistrza świata w Polsce. Dwa helikoptery w akcji

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów